Tidsintervallet for en ny alarm er som standard indstillet til mandag-fredag 08:00-16:00.

For at ændre tidsintervallet skal en alarm være aktiveret. Du skal derefter klikke på hyperlinket i kolonnen Time for at åbne et nyt vindue.

I vinduet Alarm Time kan du vælge, i hvilke tidsperioder din alarm skal være aktiv.

Vi foreslår, at du definerer alarmtiden, så den svarer til de almindelige åbningstider. Husk, at alarmer som Færre end x agenter logget på (Less than x agents logged on) altid udløses uden for dine åbningstider.