I undersektionen Modtagere (Recipients) kan du definere alarmmodtagerne, og hvordan og hvornår de skal modtage alarmer.

Der er 3 forskellige måder at modtage alarmer på: via SMS, e-mail eller telefon. Vi anbefaler, at du bruger SMS og e-mail som dine foretrukne kontaktkanaler. Det skyldes, at du modtager begrænset information, når du modtager et telefonopkald. Du bliver informeret om, at en alarm er udløst, og at du kan få yderligere informationer i administrationsportalen og i en SMS eller en e-mail, hvis du er registreret til at modtage informationer via disse kanaler.

Mobilnumre skal indeholde 00 og landekoden.

Modtagelsestid

Klik på hyperlinket i kolonnen Time i tabellen Recipients, hvis du vil definere den tidsperiode, som en modtager skal modtage alarmer i.