Med køoversikten kan du overvåke både agenter og køer i kontaktsenteret per visningskø. (Se Innstillinger for visningskø). Siden oppdateres automatisk.

• Totalt i kø: Totalt antall henvendelser i kø (i denne visningskøen)
  • Tilbakeringing: Antall henvendelser i køen som er tilbakeringinger
  • Foretrukket: Antall henvendelser i køen som har en reservert/foretrukket agent
  • Planlagte: Antall planlagte anrop/oppgaver som ennå ikke har nådd det planlagte tidspunktet. Også kalt venterom. (Kolonnen vises bare hvis køegenskapen Vis i Køoversikt: Planlagte henvendelser er PÅ.)
  • SLA-score: Hvor lang køen er relativt sett. Se «SLA-Innstillinger for køer» i artikkelen «Tjenester» for nærmere opplysninger
  • Maks ventet: Lengste ventetid for en henvendelse i en kø
  • Påloggede agenter: Alle agenter som er pålogget og kan svare på henvendelser fra køen, inkludert de som har statusen Pause
  • Agenter i pause: Agenter som er i pause
  • Agent: Ved å klikke på Agent-koblingen åpnes et nytt vindu som gir mer informasjon om agenter som er logget på denne køen

I tre av kolonnene ser du hyperkoblinger til sider med mer detaljert informasjon:

• Ved å klikke på et tall i kolonnen Totalt i kø åpnes Kødetaljer
  • Ved å klikke på et tall i kolonnen Påloggede agenter åpnes Agent-status nå
  • Ved å klikke på Agent i kolonnen Agent åpnes Agentdetaljer