Chatens API kan fås ved hjelp av EUWA Wrapper Interface, beskrevet i en egen artikkel .

Hendelsesliste

chatInit
Utløses når chatten er initialisert

chatStarts
Utløses når chatten starter

chatContinue
Utløses når chatten er videreført

chatEnded
Utløses når chatten er avsluttet

chatWindowShow
Utløses når chat-vinduet er vist

chatWindowClosed
Utløses når chat-vinduet er lukket

chatWindowMinimized
Utløses når nettpratvinduet er minimert

contactCenterClose
Utløses når tidsmodulen har kommet tilbake, men ikke åpnet

Hendelsesdata

type EventData = { chat: { activeUsers: Array<{userId: number, name: string, userType: string}>, lastConnectedAgentId: number, sessionId: string, requestId: number, variables: object, queueKey: string, languageCode: string }, chatter: { subject: string, name: string, email: string, hasBeenConnected: boolean, hasBeenInConference: boolean }, survey: { result: number, comment: string }, device: { isMobile: boolean } };

Metoder

api.startChat()
I likhet med å klikke på startknappen. Det åpner chatvinduet og viser neste visning.

api.minimize()
Minimerer chatvinduet

api.maximize()
Maksimerer chat-vinduet

api.updateVariables(variablesObject)
Oppdaterer chatvariablene

api.updateVariables({ NewVariable: 'Some Value' });

api.updateSystemVariables(variablesObject)
Oppdaterer systemvariabler (enteredFormName, enteredChatId, enteredFormIssue, selectedQueueKey, timeId2Map)

api.updateSystemVariables({ enteredFormName: 'Chatter name', enteredChatId: 'chatter@email.com', enteredFormIssue: 'I have issues with my cookies. I ate them all.', selectedQueueKey: 'q_cookies_problems', timeId2Map: 'cookiesQueueWorkingTime' });

api.getState()
Returnerer objekt med minimal chat-tilstand.

const { isConnected, isEnded, isMinimized } = api.getState();