Forhåndsvis liste, Søk og Deaktiver kontakt fra liste

Klikk på Forhåndsvis liste for å se listeinnholdet. Bare de første 100 kontaktene vises i første omgang. Merk at det kan ha blitt definert filtre som begrenser det du ser. Du kan fjerne avmerkingen for Bruk definert(e) filter (filtre) hvis du vil se / søke i hele listen og ikke bare det filtrerte innholdet.

Du kan søke etter kontakter ved å skrive inn tekst eller et telefonnummer, og du kan bruke * som jokertegn. Eksempler på søk:

• hans* viser alle oppføringer som begynner på hans
  • *123 viser alle oppføringer som slutter på 123
  • 12345678 viser alle oppføringer som er lik 12345678

Hvis du vil utelate en kontakt fra den aktive listen, slik at Dialer ikke ringer kontaktens nummer (på nytt), merker du av i boksen Deaktiver til høyre for kontakten.

Hvis du merker av for "Vis telefon_2" og "Vis intern ID", vil disse kolonnene vises ved siden av telefonnummer. Intern id er Puzzels interne ID for posten.