Alternativ för tysta samtal, inkommande samtal och obesvarade samtal

Valmöjligheter som kräver specialkonfiguration av Puzzel:

1. Meddelande vid tyst samtal till kontakt: Om du vill spela upp ett meddelande till kontakter som svarar när ingen agent blir ledig inom x sek (i en kampanj i Predictive/Power-läge), måste detta konfigureras av Puzzel. Den använda ljudfilen visas och kan ändras i Ljudfilsbiblioteket. Dialler-samtalet kopplas från efter att meddelandet har spelats upp.
  2. Förhindra nya utgående Dialler-samtal till ett nummer som Puzzel nyligen fått ett inkommande samtal från. Det går att konfigurera att inkommande samtal kontrolleras mot en Dialler-kampanjs lista, och om numret finns med på listan kan numret automatiskt märkas som ”Completed OK” i listan, så att Dialler inte ringer numret igen (från den här listan).
  3. Skicka sms till nummer som inte besvarade prediktiva Dialler-samtal. Om du vill ha detta rekommenderar vi att du först skickar sms efter det första obesvarade samtalet. SMS-texten kan visas på Dialler-sidan under Variables Common to list, och det är möjligt att konfigurera att den skickade SMS-texten ingår i arkivet och i rådata som en samtalsvariabel.

Kontakta Puzzel om du är intresserad av något av dessa alternativ.