Indstillinger for tavse opkald, indgående opkald og ubesvarede opkald

Indstillinger, der kræver særlig konfiguration af Puzzel:

1. Besked til kontakt ved tavst opkald: Hvis du ønsker at afspille en besked for kontakter, der svarer, men ikke forbindes med en ledig agent inden for x sekunder (ved en kampagne i tilstanden Predictive/Power), skal dette konfigureres af Puzzel. Den brugte lydfil vises og kan ændres i lydbiblioteket. Dialer-opkaldet afbrydes, når denne besked er afspillet.
  2. Undgå nye udgående Dialer-opkald til et nummer, som Puzzel for nylig har modtaget et indgående opkald fra: Det er muligt at konfigurere, at indgående opkald kontrolleres i forhold til en Dialer-kampagnes liste, og hvis nummeret er på listen, kan dette nummer automatisk markeres som Afsluttet OK (Completed OK) på listen, så Dialer ikke ringer til dette nummer igen (fra denne liste).
  3. Send SMS til numre, som ikke besvarede Dialer-opkald af typen Predictive: Hvis du vil benytte denne funktion, anbefaler vi, at du kun sender en SMS efter det første ubesvarede opkald. SMS-teksten kan vises på siden Dialer under Variabler, som er fælles for listen (Variables Common to list), og det er muligt at konfigurere, at den sendte SMS-tekst skal inkluderes i arkivet og i rådataene som en opkaldsvariabel.

Kontakt Puzzel, hvis du er interesseret i en af disse indstillinger.