Filtrer/Sortér (Filter/Sort) (i hvilken rækkefølge ringes der op til kontakter?)

På denne side kan du sortere og filtrere listen. Sortering/filtrering har indflydelse på, hvilke kontakter der ringes op til og i hvilken rækkefølge.

Når en fil med kontaktpersoner importeres, får hver kontakt en internal_id på Puzzel-listen (f. eks. 1-1000). Hvis du føjer en ny fil til listen, vil disse nye kontakter blive tildelt internal_id'er, der er større end de eksisterende kontakters (f.eks. 1001-1499).

Hvis du vil, kan du definere 1, 2 eller 3 kriterier for sortering for kampagnens liste. Eksempel: Kriterie 1 = var3, faldende og kriterie 2 = var7, stigende.

Dialer-listen sorteres først baseret på de definerede kriterier (hvis der er nogen) og derefter baseret på internal_id, stigende. Hvis du ikke definerer et sorteringskriterie, vil kontakterne på listen optræde i den rækkefølge, de havde, da de blev importeret (ældste (= mindste internal_id) først).

Når Dialer hvert minut sætter flere kontakter ind i køen, er dette udvælgelsesrækkefølgen:

1. Kontakter med et defineret tidspunkt for genopkald nu (hvis der er nogen)
  2. Kontakter (ikke besvaret med flere forsøg tilbage), der er først i henhold til sorteringen
    • Kontakter med date_from, date_to, time_from eller time_to, der angiver, at Dialer ikke skal ringe op til dem nu, vælges ikke.
    • Kontakter, som ikke svarede og har flere forsøg tilbage, vælges ikke, hvis der er gået mindre tid siden det seneste opkald end den, der er defineret i Min. minutter mellem opkaldsforsøg (Min. minutes between retries).

Det betyder, at hvis Maks. antal opkald pr. kontakt (Max. number of calls per contact) er større end 1, og Min. minutter mellem opkaldsforsøg (Min. minutes between retries) er f.eks. 60, vil en kontakt, der ikke besvarede et opkald for mindst 60 minutter siden (og der er flere forsøg tilbage), blive valgt til at skulle ringes op før en kontakt, der slet ikke er blevet ringet op endnu.

Hvis du ikke ønsker, at alle kontakter på listen skal være tilgængelige for Dialer, kan du tilføje et eller flere filtre. Du kan tilføje et filter, der medtager eller udelukker visse numre på listen. Kun de første 10 variabler kan bruges til filtrering. I feltet Expression kan du angive en enkelt værdi som f.eks. Male eller m, eller du kan angive strenge med jokertegn som f.eks. *12 (slutter med 12) eller 12* (starter med 12). Sådan ser det ud, efter at et filter er blevet tilføjet:

Klik på Vis liste (Preview List) for at se resultatet af din sortering/filtrering, og klik derefter på Gem ændringer (Save Changes), hvis du vil opdatere listen baseret på den sortering/filtrering, du har foretaget.

Et filter vil påvirke antallet af rækker, der vises, når du vælger Vis liste (Preview list)!